Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καμμένος: Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο με την τουρκία από το 1974 (vid)... Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα -

Σφοδρή επίθεση στην Τουρκία εξαπέλυσε την Πέμπτη (19/04/2018) από το Τατόι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως εδώ...

Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα - Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο από το 1974 (vid)

Σφοδρή επίθεση στην Τουρκία εξαπέλυσε την Πέμπτη (19/04/2018) από το Τατόι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως εδώ και 44 χρόνια οι Τούρκοι επιδίδονται σε ένα σιωπηρό, ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο με την Ελλάδα.





«Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Εμείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στον δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», είπε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε δε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις εργασίες του συνέδριο για την αεροπορική ισχύ, στο Τατόι: «Έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτά είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο».

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τις σφοδρότατες επικρίσεις που δέχεται από αξιωματούχους της Άγκυρας, ο Πάνος Καμμένος απάντησε χαμογελώντας: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

Επί της ουσίας, ο κ. Καμμένος απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί την Τετάρτη (18/04/2018) ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.