Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η Νικόλ Παπαμιαχήλ... η Καλύμνια Διοικήτρια του 17ου Αστυνομικού Τμήματος της NYPD στη Νέα Υόρκη...

Νικόλ Παπαμιχαήλ. Αυτή είναι η Καλύμνια Διοικήτρια του 17ου Τομέα του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Υόρκης, του περίφημου NYPD. Πριν ...



Νικόλ Παπαμιχαήλ. Αυτή είναι η Καλύμνια Διοικήτρια του 17ου Τομέα του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Υόρκης, του περίφημου NYPD.




Πριν αναλάβει τα ηνία του απαιτητικού τομέα, η Chief Papamichael όπως την αποκαλούν τα στελέχη της ομάδας της, είχε φέρει σε πέρας μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών αποστολών. Άλλωστε έλκει την άλλη μισή καταγωγή της από την Κρήτη.




Ο τομέας ευθύνης του τμήματος που έχει τεθεί επικεφαλής περιλαμβάνει ευαίσθητες περιοχές του Μανχάτταν, μεταξύ των οποίων κι αυτήν των Ηνωμένων Εθνών.

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ είχε μιλήσει στο New Greek TV για τις επικίνδυνες αποστολές της στην «σκοτεινή» Νέα Υόρκη των 90s, την εμπειρία της από την 11η Σεπτεμβρίου, τον Τυφώνα Σάντυ αλλά και την καθημερινότητα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η πρώτη αποστολή που ανέλαβε ήταν ως μυστική αστυνομικός όταν και υποδήθηκε την ιερόδουλη προκειμένου να εξαρθρωθεί ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα πορνείας.

Δείτε το αφιέρωμα στην Καλύμνια Διοικήτρια του NYPD που αναρτήθηκε τον Μάρτιο του 2017 από το New Greek TV Inc. NGTV στο YouTube. onalert.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.