Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει» Θλίψη και συγκίνηση στο σχολείο του 16χρονου Κωνσταντίνου από το Κερατσίνι που σκοτώθηκε πέφτοντας από βράχο

Πρόσωπα βουβά με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το κατώφλι του σχολείου, μη έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη την τραγική απώλεια του Κωνσταντίνου...


Πρόσωπα βουβά με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το κατώφλι του σχολείου, μη έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη την τραγική απώλεια του Κωνσταντίνου







Μια περίεργη Δευτέρα που δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες Δευτέρες τότε που ο 16χρονος Κωνσταντίνος Κανταρτζής μαζί με τους συμμαθητές του γέμιζαν με τις φωνές τους και τα γέλια τους το προαύλιο του σχολείου τους. Πρώτη μέρα που στο 7ο Λύκειο Πειραιά επικρατούσε σιωπή. Η σιωπή για τον άδικο θάνατο του 16χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας από ύψος 60μ. όταν προσπάθησε να βγάλει μια selfie στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου. Πρόσωπα βουβά με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το κατώφλι του σχολείου μη έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη πως ένας από τους πιο αγαπητούς συμμαθητές τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή.





«Το σχολείο είναι ανοιχτό σήμερα αλλά εμείς πηγαίνουμε για μάθημα χωρίς τον Κωνσταντίνο και αυτό μας φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν έχουν έρθει όλα τα παιδιά όπως κάναμε άλλα πρωινά που μαζευόμασταν μαζί με τον Κωνσταντίνο και κάναμε πλάκες γιατί ήδη μας λέιπει» λέει στο protothema.gr ένας πολύ καλός του φίλος.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί με το χαμόγελο, συνέχεια έκανε πλάκες και γέλαγε με τους συμμαθητές και με όποιον γνώριζε. Απ' όσο γνώρίζω πήγαινε συχνά στο άλσος, έκαναν βόλτες και τα λέγανε με την παρέα του. Τον άκουγα να λέει ειδικά τις Παρασκευές να πάνε εκεί για βόλτα»λέει στο protothema.gr ένας συμμαθητής του άτυχου 16χρονου.

Aύριο, καθηγητές, φίλοι και συμμαθητές θα συναντηθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά για να συνοδεύσουν τον αγαπημένο τους φίλο και συμμαθητή στην τελευταία του κατοικία.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ


Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο νεαρός μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει όπως συνήθιζε μετά το μάθημα, στο σημείο για να συζητήσουν και να μιλήσουν.




Tο ρολόι έγραφε 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από από ένα ανήλικο παιδί για την πτώση του 16χρνονου.

Όταν πήγαν στο σημείο, ο νεαρός, ήταν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει». Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.