Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρε Τόσκα... τα μαθες; 15 αναρχικοί μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα πέταξαν κόκκινες μπογιές στη γαλλική πρεσβεία κι έφυγαν ανενόχλητοι με τα μηχανάκια τους!

Μέλη του «Ρουβίκωνα» κατάφεραν να κάνουν επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και το γαλλικό προξενείο, με μπογιές, στο κέντρο της Αθήνας, στο πιο ...


Μέλη του «Ρουβίκωνα» κατάφεραν να κάνουν επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και το γαλλικό προξενείο, με μπογιές, στο κέντρο της Αθήνας, στο πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πρωτεύουσας.




Στις 17:35 το απόγευμα της Κυριακής 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» έφτασαν ανενόχλητα με μοτοσικλέτες στη γαλλική πρεσβεία και το προξενείο, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους σταματήσει κανείς.




Ολα αυτά, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα σημεία της πόλης που θεωρείται από τα πιο καλά φυλασσόμενα. Και μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε σε μία πρεσβεία που είχε γίνει στόχος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», τον Νοέμβριο του 2016, όταν και είχε γίνει επίθεση με χειροβομβίδα.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση της Κυριακής με μπογιές, αναφέροντας ότι έγινε για τη συμμετοχή της Γαλλίας στην πυραυλική επίθεση εναντίον στόχων της Συρίας, μαζί με τις αμερικανικές και τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.