Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν είναι δυνατόν! Βρέθηκε σφαίρα στο προαύλιο όπου έπεσε νεκρός ο 11χρονος Μάριος στο Μενίδι

Ακόμη δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι ο 11χρονος Μάριος από αδέσποτη σ...


Ακόμη δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι ο 11χρονος Μάριος από αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε στο κρανίο του και όπως έγινε σήμερα γνωστό, στον ίδιο χώρο βρέθηκε μία βολίδα.





Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου στην τηλεόραση του Star, το μεσημέρι της Τετάρτης, μαθητές βρήκαν πάλι στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου.




Αμέσως, την παρέδωσαν στους δασκάλους και κλήθηκε η αστυνομία. Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου οργισμένος σχεδόν έναν χρόνο μετά περιγράφει την κατάσταση στο Μενίδι, λέει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου.
Την ίδια ώρα η οικογένεια του Μάριου θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου. «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.