Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ της τουρκικής προπαγάνδας... Οι Κούρδοι (YPG) διαψεύδουν ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν την κωμόπολη Ρατζού στην Εφρίν

Οι Κούρδοι της Συρίας διέψευσαν ότι ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες ισλαμιστών μισθοφόρων του κατέλαβαν την κωμόπολη Ρατζού, στον...

Οι Κούρδοι (YPG) διαψεύδουν ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν την κωμόπολη Ρατζού στην Εφρίν

Οι Κούρδοι της Συρίας διέψευσαν ότι ο τουρκικός στρατός και οι συμμορίες ισλαμιστών μισθοφόρων του κατέλαβαν την κωμόπολη Ρατζού, στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, το Σάββατο.





Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu, ισχυρίστηκαν το Σάββατο ότι ο τουρκικός στρατός και οι ισλαμιστές κατέλαβαν το Ρατζού.

Την Κυριακή όμως ο εκπρόσωπος των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), Μπιρσκούκ Χεσέκε, δήλωσε ότι σκληρές μάχες μαίνονται μεταξύ των Κούρδων και των Τούρκων στο Ρατζού, διαψεύδοντας ότι η πόλη έπεσε αμαχητί στα χέρια των Τούρκων.

Τους Κούρδους επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που επίσης μετέδωσε ότι μάχες βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ρατζού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.