Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ευρωπαϊκή» ΧΟΥΝΤΑ... Παρέμβαση εισαγγελέα για αναρτήσεις της Λεπέν στο Twitter Παρέμβαση εισαγγελέα για αναρτήσεις της Λεπέν στο Twitter...!! Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της για διάδοση βίαιων εικόνων

Κατηγορίες για διάδοση βίαιων εικόνων απαγγέλθηκαν εις βάρος της Μαρίν Λεπέν, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία. Η επικεφαλής του Εθ...

Παρέμβαση εισαγγελέα για αναρτήσεις της Λεπέν στο Twitter

Κατηγορίες για διάδοση βίαιων εικόνων απαγγέλθηκαν εις βάρος της Μαρίν Λεπέν, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία. Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου είχε αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες με εκτελέσεις από το Ισλαμικό Κράτος, κάτι που προκάλεσε την έρευνα των Αρχών.






Αυτή αφορούσε τρεις φωτογραφίες που «ανέβασε» τον Δεκέμβριο 2015, μεταξύ των οποίων και μια από τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου, Τζέιμς Φόλεϊ. Εκπρόσωπος της Λεπέν δεν απάντησε αμέσως σε τηλεφωνήματα και μηνύματα που δέχθηκε αναφορικά με αυτήν την εξέλιξη. Πάντως, η ίδια είχε καταγγείλει «πολιτική ανάμιξη» σε προηγούμενο στάδιο της έρευνας.




Η απόφαση του δικαστή να απαγγείλει κατηγορίες ελήφθη λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν από το ετήσιο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου, στη διάρκεια του οποίου η Λεπέν αναμένεται να παρουσιάσει το πώς σχεδιάζει να ανοικοδομήσει το κόμμα της μετά την ηχηρή ήττα της από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στις εκλογές της περασμένης άνοιξης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θεωρείται ωστόσο απίθανο αυτή η απαγγελία κατηγοριών να επηρεάσει τη δημοτικότητά της μεταξύ των οπαδών του κόμματος.

Άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ των οποίων μία σχετικά με κατηγορίες ότι το κόμμα της χρησιμοποίησε κεφάλαια της ΕΕ, για να πληρώσει κοινοβουλευτικούς βοηθούς και μια άλλη για τη χρηματοδότηση περασμένων προεκλογικών εκστρατειών, δεν επηρέασαν τη γοητεία που η Λεπέν ασκεί στους πιστούς του Εθνικού Μετώπου.

Βάσει του γαλλικού νομικού συστήματος, η απαγγελία κατηγοριών οδηγεί συχνά -αλλά όχι πάντα- σε δίκη του προσώπου σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί. Μένει να φανεί τι θα συμβεί και σε αυτήν την περίπτωση…




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.