Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ Tην Δευτέρα ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΠΡΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.... έδωσαν άδεια οι τουρκαλάδες ΜΟΝΟ στους γονείς των δυό στρατιωτικών να τους επισκεφτούν...!!!

Σκάκι πάνω σε "καυτή σκακιέρα" μοιάζουν οι κινήσεις της Άγκυρας στο θέμα των δυο στρατιωτικών που συνελήφθησαν χθες και κατηγ...

Ποιοι πήραν άδεια να δουν τους Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Σκάκι πάνω σε "καυτή σκακιέρα" μοιάζουν οι κινήσεις της Άγκυρας στο θέμα των δυο στρατιωτικών που συνελήφθησαν χθες και κατηγορούνται ότι παραβίασαν οπλισμένοι στρατιωτική περιοχή της γειτονικής χώρας.




Οι δυο νεαροί στρατιωτικοί που βρέθηκαν στο μάτι του "ψυχροπολεμικού κλίματος" Ελλάδας - Τουρκίας, δεν έχουν δει κανένας από τους οικείους τους, παρά τα σχετικά αιτήματα της οικογένειας και των φίλων.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή τους, κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια μόνο για τους γονείς τους αυστηρά και για κανέναν άλλον από όσους ήθελαν να επισκεφθούν τους δυο νεαρούς στρατιωτικούς.

Και αυτή δυστυχώς δεν θα δοθεί άμεσα. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά τους.

Τη Δευτέρα αναμένεται να εξεταστεί και η αίτηση που έχουν καταθέσει μέσω του δικηγόρου τους, ζητώντας την αποφυλάκισή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.