Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ..!!! Oι ΗΠΑ ενημέρωσαν τη Ρωσία ότι εντός 48ωρου θα χτυπήσουν τη Δαμασκό.Η Ρωσία ενημερώνει εσπευσμένα και την Τεχεράνη.

dimpenews Η Ρωσία ενημερώνει την Τεχεράνη μέσω ειδικού απεσταλμένου ότι η αμερικανική διοίκηση πήρε την απόφαση να βομβαρδίσει τη Δαμασκό κ...


dimpenews Η Ρωσία ενημερώνει την Τεχεράνη μέσω ειδικού απεσταλμένου ότι η αμερικανική διοίκηση πήρε την απόφαση να βομβαρδίσει τη Δαμασκό και θέσεις στο Λίβανο και προειδοποιεί το Ιράν γι αυτή την εξέλιξη.






Ο ρώσος αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι θα χτυπηθεί η Δαμασκός εντός 48 ωρών.Η Ρωσία έχει δεσμευθεί ότι θά απαντήσει αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν τηνΣυρία .




Νωρίτερα ο αρχηγός της Κύριας Επιχειρησιακής Διοίκησης του ρωσικού ΓΕΣ ο Sergueï Roudskoï είχε δηλώσει στο Rossiya 24 ότι «παρατηρούμε σημάδια προετοιμασίας για ενδεχόμενα χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο ο αμερικανικός στρατός ήδη έβαλε επι ποδών ομάδες πλοίων επίθεσης επανδρωμένες με πυραύλους κρουζ στην Ανατολική Μεσόγειο στο Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ρωσία κινητοποιεί τις δυνάμεις της στη συριακή ακτογραμμή.

Μέσα στη νύχτα κυκλοφορούν ψίθυροι ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του εκκενώνουν κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις θέσεις στη Δαμασκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.