Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-σοκ: Iνδός μαστιγώνει τη γυναίκα του στο δρόμο επειδή τον απάτησε

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που έρχεται από την Ινδία και δείχνει έναν άνδρα να μαστιγώνει 100 φορές τη γυναίκα του! Η τρομο...


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που έρχεται από την Ινδία και δείχνει έναν άνδρα να μαστιγώνει 100 φορές τη γυναίκα του!





Η τρομοκρατημένη γυναίκα είναι δεμένη από τα χέρια και κρέμεται από ένα δέντρο ενώ ουρλιάζει τη στιγμή που ο σύζυγός της, την μαστιγώνει με ζώνη. Γύρω έχουν συγκεντρωθεί άνδρες οι οποίοι την βλέπουν να καταρρέει και στο τέλος να λιποθυμά.




Το μαρτύριο της γυναίκας δεν σταμάτησε εκεί αφού αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στη συνέχεια, χωρικοί επιχείρησαν να την βιάσουν. Η γυναίκα υποτίθεται ότι «τιμωρήθηκε» επειδή το έσκασε από τη συζυγική στέγη με άλλο άνδρα.

Η γυναίκα έφυγε με τον εραστή της στις 10 Μαρτίου και έμενε μαζί του. Ο άνδρας και η οικογένεια της, την έπεισαν να γυρίσει και να ξεχάσουν όλοι το παρελθόν. Όμως μόλις επέστρεψε, το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε πως πρέπει να τιμωρηθεί δημοσίως από τον άνδρα της που θα την μαστίγωνε 100 φορές.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο ασκήθηκε ποινική δίωξη στο σύζυγο της γυναίκας και σε μέλη του τοπικού συμβουλίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.