Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξέρω ότι η ψυχή του είναι στα παλικάρια» Η συγκινητική "πρόβλεψη" - ευχή του σεισμολόγου Χουλιάρα στο facebook

onalert: Μια άκρως συγκινητική..."πρόβλεψη" - ευχή έκανε ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας για τους δυο έλληνες αξιωματικ...


onalert: Μια άκρως συγκινητική..."πρόβλεψη" - ευχή έκανε ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας για τους δυο έλληνες αξιωματικούς που εδώ και οκτώ ημέρες κρατούνται στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης.





Στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά την πτήση της επιστροφής τους με στρατιωτικό ελικόπτερο από την σεισμόπληκτη Λέσβο, τον Ιούνιο του 2017.




Συνδύασε μάλιστα το φωτογραφικό καρέ με την παρακάτω λεζάντα: "Ξέρω ότι η ψυχή του Alkiviadis Stefanis Αρχηγού ΓΕΣ είναι με τα φυλακισμένα παλικάρια στη Τουρκία, του εύχομαι δύναμη και δυνατά να τα φέρει πίσω στην Ελλάδα"
Η ανάρτηση του καθηγητή Γεωλογίας προκάλεσε "σεισμικές" αντιδράσεις από ευχές των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.