Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον παγίδευσαν με ψεύτικο προφίλ στο Facebook και τον σκότωσαν - Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Αλβανού απο ομοεθνή του με «δόλωμα» μια Ελληνίδα

Την άκρη του νήματος για ακόμα μία δολοφονία κατάφεραν και βρήκαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττι...


Την άκρη του νήματος για ακόμα μία δολοφονία κατάφεραν και βρήκαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που εξιχνίασαν με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Περιστέρι.





Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τής έρευνάς τους, δράστης ήταν ένας 38χρονος ομοεθνής του, ο οποίος ήδη κρατείται στις φυλακές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.




Εξετάζοντας με προσοχή το τηλέφωνο τού θύματος, αλλά και τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί είδαν ότι ο 29χρονος πήγε στο Περιστέρι τα ξημερώματα τής 21ης Σεπτεμβρίου 2012 για να συναντήσει μία κοπέλα, που είχε γνωρίσει -τουλάχιστον έτσι νόμιζε- μέσω Facebook.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο 38χρονος δράστης διαχειριζόμενος γυναικείο προφίλ στο διαδίκτυο έκανε τη γνωριμία με το θύμα, ενώ στις τελικές συνεννοήσεις για το ραντεβού στο Περιστέρι, χρησιμοποίησε μία 28χρονη Ελληνίδα, η οποία και μίλησε στο τηλέφωνο με το θύμα και κανόνισε τη συνάντηση.

Εκεί, αντί για την κοπέλα, τον προσέγγισε ο 38χρονος, συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Η 28χρονη, κατά την εξέτασή της από τους αστυνομικούς παραδέχθηκε ότι εκείνη έκλεισε το ραντεβού θανάτου, ισχυρίστηκε όμως ότι αγνοούσε ότι ο 38χρονος σκόπευε να σκοτώσει τον 29χρονο ομοεθνή του. Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα και οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν.

Ο δράστης αρνείται την κατηγορία, αλλά ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία και παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.