Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας...όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει» Πώς έφτασε ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου να ζητήσει δανεικά μέσω... facebook! BINTEO

zappit: «Περιμένω πρόταση, δεν έχω γεράσει τόσο πια που να μ’ έχουν πετάξει στην απ’ έξω». Ο Γιώργος Γεωργίου ζήτησε προ ημερών δανεικά μέ...


zappit: «Περιμένω πρόταση, δεν έχω γεράσει τόσο πια που να μ’ έχουν πετάξει στην απ’ έξω».
Ο Γιώργος Γεωργίου ζήτησε προ ημερών δανεικά μέσα από το facebook, καθώς το κράτος του κράτησε σχεδόν ολόκληρη τη σύνταξη.




Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε χθες στην Espresso για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ σήμερα εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Όλα Καλά” πως προσφέρθηκαν κάποιοι φίλοι να τον βοηθήσουν.




«Είμαι ψυχολογικά πεσμένος, είμαι με Xanax συνέχεια. Εντάξει, κάποιοι φίλοι προσφέρθηκαν. Μου ζήτησαν το IBAN της τράπεζας και μου κατέθεσαν κάποια χρήματα, ότι μπορούσε ο καθένας δηλαδή. Περιμένω πρόταση, δεν έχω γεράσει τόσο πια που να μ’ έχουν πετάξει στην απ’ έξω, αλλά με έχουν ξεχάσει. Οι καινούργιοι σκηνοθέτες ίσως, αυτοί οι πρωτοπόροι, οι περίεργοι, να αγνοούν την ύπαρξή μου ακόμα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου…





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.