Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Eφιάλτης στη Λαμία: Έλουσαν με οινόπνευμα γιαγιά για να την κάψουν για 50 ευρώ!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια αδίστακτων ληστών… Σύμφωνα με το lampiareport,gr, o εφιάλτης της 81χρονης γ...


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια αδίστακτων ληστών…





Σύμφωνα με το lampiareport,gr, o εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 10:30′ χθες βράδυ. όταν οι δυο ληστές μπούκαραν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας. Η γιαγιά εκείνη την ώρα είχε ξαπλώσει και είδε ξαφνικά τους ληστές πάνω από το κεφάλι της να την απειλούν με ένα κουζινομάχαιρο, που είχαν πάρει από την κουζίνα του σπιτιού.




Οι δυο ληστές, που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, έδεσαν τη γιαγιά με ένα καλώδιο σε μια πολυθρόνα και τη ρωτούσαν επίμονα που έχει τα χρήματα. Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν.

«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.Οι ληστές αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50€, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημερωσε την αστυνομία. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους για να εξαφανιστούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.