Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόσο δίκιο έχει ο De Graaff για τους Μουσουλμάνους ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Το Κοινοβούλιο της ΕΕ απαιτεί κυρώσεις εναντίον του Ολλανδού βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τ...


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ απαιτεί κυρώσεις εναντίον του Ολλανδού βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το λόγο ότι «οι μουσουλμάνοι θα στρέψουν την Ευρώπη κατευθείαν στον Μεσαίωνα».











Ο Κογκολέζος-Ιταλός μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Cecil Kyenge, θέλει κυρώσεις για τον Ολλανδό ευρωβουλευτή Marcel de Graaff. Σύμφωνα με τον κ. Kyenge, ο κ. De Graaff έκανε «ισλαμοφοβικές» δηλώσεις κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Η φωνή της Ευρώπης(Voice of Europe ), ο De Graaff, μέλος του Ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία (Geert Wilders), δήλωσε σε μια συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, António Costa, ότι «Άνθρωποι χωρίς μόρφωση από έναν οπισθοδρομικό πολιτισμό ,εννοώντας τους μουσουλμάνους, θα στρέψουν την Ευρώπη απευθείας στον Μεσαίωνα. Και η λέξη Ισλάμ είναι ο ορισμός της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η πολυγαμία, οι γάμοι των παιδιών σε μικρή ηλικία και οι φόνοι τιμής».

Ο κ. Kyenge ζήτησε κυρώσεις για τον De Graaff, καθώς επεκτείνει την «ισλαμοφοβία και το μίσος εναντίον μουσουλμάνων». «Η ομιλία του βασίζεται σαφώς στην ισλαμοφοβική ρητορική», δήλωσε. Αυτό είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «, δήλωσε ο κ. Kyenge. «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι άμεσες παραβιάσεις των αρχών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου. Όλοι πρέπει να καταπολεμήσουμε τη μισαλλοδοξία και να βασιστούμε σε ότι παίρνετε δράση.

Ο Ιταλός βουλευτής του Κονγκό ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Tajani να αναστείλει την de Graaff ή να του δώσει μεγάλο πρόστιμο. Μετά την αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους βουλευτές, 40 βουλευτές υποστήριξαν την πρότασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.