Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιστορίες από το σκοτεινό Cuck Island: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοποίησης νεαρών κοριτσιών από συμμορίες αλλοδαπών συγκλονίζει την Αγγλία, αλλά το κράτος ψάχνει να στείλει φυλακή τους "ρατσιστές"

redskywarning Εν ολίγοις οι ειδήσεις; 1) Οι ηγέτες του "Britain First" θα οδηγηθούν στην φυλακή για διάπραξη "εγκλημάτων μ...


redskywarning Εν ολίγοις οι ειδήσεις;

1) Οι ηγέτες του "Britain First" θα οδηγηθούν στην φυλακή για διάπραξη "εγκλημάτων μίσους". Τα "εγκλήματα" τα διέπραξαν μοιράζοντας φυλλάδια και δημοσιεύοντας βίντεο για τους μουσουλμάνους βιαστές στο Διαδίκτυο:







Ο 36χρονος Paul Golding και η 32χρονη Jayda Fransen, του «ακροδεξιού» κόμματος "Britain First" συνελήφθησαν για διανομή φυλλαδίων και δημοσίευση διαδικτυακών βίντεο κατά τη διάρκεια μιας δίκης βιασμού από συμμορίες.




Η Fransen καταδικάστηκε για τρεις κατηγορίες και ο Golding κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία. Η Fransen έλαβε ποινή 36 εβδομάδων και ο Golding 18 εβδομάδες..."
2) Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στο Telford
Το Ηνωμένο Βασίλειο κλονίζεται από την αποκάλυψη ενός νέου σκανδάλου Rotherham (όπου οι αρχές δεν έκαναν τίποτα από τον φόβο μην τους πουν "ρατσιστές"):

"Μέχρι και 1.000 παιδιά φέρεται να έχουν υποφέρει στο χειρότερο γνωστό βρετανικό σκάνδαλο κακοποίησης - όπου οι συμμορίες βιαστών είχαν στο στόχαστρο κορίτσια ηλικίας έως και 11 ετών.
Η φρίκη του βιασμού των ευάλωτων νεαρών κοριτσιών σε μια πόλη – στο Telford - συνεχίστηκε για ένα συγκλονιστικό διάστημα 40 χρόνων, αποκαλύπτει η Sunday Mirror.

Μέχρι και 1.000 παιδιά θα μπορούσαν να έχουν υποφέρει από τα ανελέητα χέρια των διεστραμμένων και των βασανιστών στο Telford από τη δεκαετία του '80!... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.