Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Combat 18»: Αυτή είναι η... ακροδεξιά οργάνωση που έχει μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής - ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!

newsit Πρόκειται για την ομάδα combat 18 Hellas - Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής διεξάγεται ταυτόχρονα σε Αθήνα και επαρχία - Έχο...



newsit Πρόκειται για την ομάδα combat 18 Hellas - Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής διεξάγεται ταυτόχρονα σε Αθήνα και επαρχία - Έχουν γίνει ήδη έξι συλλήψεις ατόμων, ενώ έχουν εντοπιστεί και εκρηκτικά - Πληροφορίες για ομάδα που ευθύνεται για επιθέσεις με βόμβες -





Η ακροδεξιά ομάδα θεωρείται πως ευθύνεται για επιθέσεις σε στέκια αναρχικών και κτήρια υπό κατάληψη - Οι ίδιοι άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν επιτεθεί στο παρελθόν και στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο “Φαβέλα”




Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη σε Αθήνα και επαρχία για τη σύλληψη ομάδας η οποία ευθύνεται για επιθέσεις με βόμβες. Πρόκειται για την combat 18 Hellas, η οποία είχε επιτθεί και στο μνημείο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις, ενώ στους χώρους όπου έχει γίνει η επέμβαση έχουν εντοπιστεί και έτοιμοι εμπρηστικοί μηχανισμοί.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε πέντε σπίτια στην Αθήνα και σε ένα σε επαρχιακή πόλη, στην περιφέρεια της Ηπείρου.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι στο στόχαστρο έχει μπει ομάδα ακροδεξιών η οποία με βόμβες μολότοφ, γκαζάκια και εκρηκτικούς μηχανισμούς έχει στοχοποιήσει στο παρελθόν στέκια αναρχικών και κτήρια υπό κατάληψη, ενώ έχουν διαπράξει επιθέσεις και κατά του γνωστού χώρου “Φαβέλα”. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συγκεκριμένη ακροδεξιά ομάδα ευθύνεται για περίπου 20 επιθέσεις. Η συγκεκριμένη ομάδα “διαφήμιζε” μάλιστα με αναρτήσεις στο Inetrnet τη δράση της.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, φαίνεται πως υπάρχει και ένα άτομο για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι συμμετείχε και στην εισβολή στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας δικηγόρου που συμμετέχει στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται προς το παρόν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή εκρηκτικών και πρόκληση έκρηξης.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.