Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταξικός αδερφός μέσα στη μαστούρα του σκότωσε και τους δύο γονείς του στην εστία του πανεπιστημίου του!

Είχαν έρθει να τον πάρουν σπίτι για το Spring Break Υπό κράτηση έχει τεθεί από τις αστυνομικές αρχές του Μισιγκαν ο James Eric Davis Jr., ...


Είχαν έρθει να τον πάρουν σπίτι για το Spring Break
Υπό κράτηση έχει τεθεί από τις αστυνομικές αρχές του Μισιγκαν ο James Eric Davis Jr., ένας 19χρονος φοιτητής που φέρεται να σκότωσε και τους δύο γονείς του γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) μέσα στην εστία του πανεπιστημίου του.





Ο νεαρός άνδρας, που την προηγούμενη ημέρα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών από τη χρήση ναρκωτικών, πιστεύεται ότι πυροβόλησε τον 48χρονο αστυνομικό πατέρα του και τη 47χρονη μητέρα του, όταν ήρθαν να τον πάρουν για το Spring Break, τις ανοιξιάτικες διακοπές των φοιτητών στις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια διέφυγε και, παρόλο που Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, παρέμεινε ασύλληπτος για αρκετές ώρες.






Στην πανεπιστημιούπολη του Central Michigan University επικράτησε πανικός, αφού ο νεαρός άνδρας είχε διαφύγει οπλισμένος και είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνος από τις Αρχές.

Η ενημέρωση όμως της αστυνομίας στους φοιτητές απέδωσε καρπούς, αφού αυτό που οδήγησε τελικά στον εντοπισμό του ήταν η καταγγελία ενός σπουδαστή που είδε τον Davis σε ένα τρένο κοντά στο Campus και κάλεσε τις Αρχές.

Κάμερες έχουν καταγράψει τον 19χρονο να φεύγει από το κτήριο της φοιτητικής εστίας λίγα λεπτά μετά το έγκλημα και να τρέχει προς τον σιδηρόδρομο. Φαίνεται πως υπήρχε αίμα πάνω του, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν σκορπισμένα ορισμένα ρούχα του σε κοντινά σημεία, που μάλλον πέταξε ο ίδιος θέλοντας να τα ξεφορτωθεί.

Τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.