Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α παράτα μας ρε Παπαδάκη και συ... Θα απευθυνθεί λέει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί του τρολάρουν την εκπομπή. ΒΙΝΤΕΟ

thecaller: Νευριασμένος με όλους εκείνους που του στέλνουν τα υβριστικά σχόλια τους διαδικτυακά δήλωσε ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης μέσ...


thecaller: Νευριασμένος με όλους εκείνους που του στέλνουν τα υβριστικά σχόλια τους διαδικτυακά δήλωσε ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».





Ο παρουσιαστής, ιδιαίτερα ενοχλημένος, ενημέρωσε ότι πρόκειται να απευθυνθεί άμεσα στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία των αποστολέων και να τους αποδοθούν οι νομικές συνέπειες της πράξης τους.




«Εδώ είμαστε μία σοβαρή εκπομπή, ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, συστηματικά εδώ και τρεις μήνες "τρολαρετε" αυτήν την εκπομπή. Σήμερα θα αποταθούμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που ενώ συζητάμε πολύ σοβαρά θέματα καταφεύγουν σε εξευτελιστικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς συστηματικά και καθημερινά. Θα σας μάθω και θα έχετε τις νομικές συνέπειες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.