Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"Με εκβίασαν να υπογράψω παράνομα πράγματα. Επειδή δεν υπέκυψα με απέπεμψαν". Αυτά τα λέει Συριζαίος πρώην σύμβουλος που κατέθεσε μήνυση στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

omadaalithias Ο Χάρης Παπαδάκης είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στη θέση του προέδρου του Εθνικ...


omadaalithias Ο Χάρης Παπαδάκης είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας της Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ), θέση από την οποία εκπαραθυρώθηκε, με υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.





Μιλώντας στον real fm στην εκπομπή του Μάνου Νίφλη, ο Χάρης Παπαδάκης είπε πως κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του ιδίου του Ανδρέα Ξανθού και της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Κατερίνας Αντωνίου, γιατί, όπως υποστηρίζει, τον εκβίασαν να παρανομήσει και να υπογράψει παράνομα πράγματα. Επειδή δεν υπέκυψε τον απέπεμψαν.





"Φοβάμαι με όλα όσα γίνονται, θα είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω δημόσια, βέβαια δεν θέλω να αφήσω απροστάτευτους και κάποιους μάρτυρες που χρησιμοποίησα" τόνισε.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.