Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν αντέχουμε άλλο, μας έχουν ρημάξει» «Δεν αντέχουμε άλλο, μας έχουν ρημάξει» - Η απόγνωση μιας ηλικιωμένης κυρίας στο Παγκράτι Λαμίας που την έκλεψαν για τρίτη φορά

«Πέφτουμε για ύπνο και τρέμουμε. Φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας...», λένε οι κάτοικοι στο Παγκράτι Λαμίας, οι οποίο είναι σε από...

«Δεν αντέχουμε άλλο, μας έχουν ρημάξει»

«Πέφτουμε για ύπνο και τρέμουμε. Φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας...», λένε οι κάτοικοι στο Παγκράτι Λαμίας, οι οποίο είναι σε απόγνωση από τις απανωτές κλοπές και διαρρήξεις.





Τα ξημερώματα της Τετάρτης άνοιξαν το σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Παγκράτι για τρίτη φορά. Οι δράστες έκοψαν τα κάγκελα του παραθύρου και έκαναν το σπίτι άνω - κάτω για χρήματα. Πήραν ακόμη και το αλάτι που είχε η ηλικιωμένη γυναίκα στο κουζινάκι.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Μας έχουν ρημάξει. Κάτι πρέπει να γίνει. Τους πιάνουν και τους αφήνουν, γιατί δεν τους κλείνουν μέσα; Πρέπει να φτιάξουν πιο αυστηρούς νόμους. Εμείς κοιμόμασταν δίπλα, αν είχαμε ξυπνήσει τι θα γινόταν;», αναρωτιέται η ηλικιωμένη.

«Το Παγκράτι είναι μια περιοχή με πολύ μεγάλη παραβατικότητα. Όλοι το γνωρίζουν αυτό και κανείς δεν κάνει τίποτα. Κινδυνεύουμε καθημερινά όχι μόνο από κλοπές και διαρρήξεις, αλλά φοβόμαστε μήπως φάμε και καμία αδέσποτη σφαίρα. Έχουμε γίνει το Ζεφύρι της Λαμίας...», μας είπε ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε τι λέει στο LamiaReport η ηλικιωμένη που την έκλεψαν για τρίτη φορά:








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.