Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανθρωποκτονία του αρχηγού της Φιορεντίνα εξετάζουν οι αρχές

Ο εισαγγελέας του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα που αφορά και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι. ...


Ο εισαγγελέας του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα που αφορά και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι.





Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ την τελευταία ώρα πρόκειται μεν για τυπική διαδικασία, ωστόσο πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενο για τον απρόσμενο χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα.

Αναμένεται, επίσης, η νεκροψία στο πτώμα του Αστόρι, που θα ξεκαθαρίσει πολλά σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, τα ξημερώματα της Κυριακής στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ουντινέζε.




Η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του 31χρονου Ιταλού αμυντικού είναι ότι οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή. Αναμένεται, επίσης, να γίνει έρευνα για το αν ο Αστόρι έλαβε ουσίες, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατό του, ενώ θα πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη έρευνα ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η νεκροψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας» ανέφερε ο επικεφαλής της εισαγγελίας του Ούντινε, Αντόνιο ντε Νικολό.

«Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου» συμπλήρωσε.

Η σωρός του άτυχου ποδοσφαιριστή αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένειά του το απόγευμα της Τρίτης ή το αργότερα το πρωί της Τετάρτης. Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στην Βασιλική του Τίμιου Σταυρού στη Φλωρεντία.

Στον εισαγγελέα θα παραδοθούν, επίσης, και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από μαρτυρίες συμπαικτών και άλλων στελεχών της Φιορεντίνα, αλλά και εργαζόμενων στο ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, στο δωμάτιο που έμενε ο Αστόρι δεν υπήρχαν σημάδια ότι κάποιος μπορεί να είχε εισβάλει, ενώ ο παίκτης βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Πηγή: sdna.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.