Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.... Ο Τζανακόπουλος έπιασε γκόμενα την ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ... αμέσως μόλις χώρισε με την δημοσιογράφο του «Κόντρα» Στέλλα Γκαντώνα!..

Η πολιτική και δηµοσιογραφική πιάτσα συζητάει έντονα τις τελευταίες εβδοµάδες για το (νέο) hot ζευγάρι στους κόλπους του Υπουργικού Σ...


Η πολιτική και δηµοσιογραφική πιάτσα συζητάει έντονα τις τελευταίες εβδοµάδες για το (νέο) hot ζευγάρι στους κόλπους του Υπουργικού Συµβουλίου.





Ο λόγος για τον 36χρονο κυβερνητικό εκπρόσωπο, ∆ηµήτρη Τζανακόπουλο, και την 33χρονη υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.




∆ιασταυρωµένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους το τελευταίο διάστηµα έχουν έρθει πολύ κοντά, και µάλιστα άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά µιλούν για ένα ειδύλλιο που θα έχει µέλλον.

Εξαιτίας των συνθηκών αλλά και λόγω χαρακτήρα, κρατούν χαµηλούς τόνους, παρότι ήδη έχουν κάνει τις πρώτες κοινές εµφανίσεις, µε παρουσία, όµως, και άλλων προσώπων, προκειµένου να µην προκαλέσουν τα αδιάκριτα βλέµµατα.

Πρόκειται, άλλωστε, για δύο νέους πολιτικούς που ποτέ δεν έχουν απασχολήσει τη δηµοσιότητα µε την προσωπική τους ζωή. Από την άλλη, τα υπουργικά αξιώµατα που κατέχουν, αλλά και ο ρόλος που αναµένεται να παίξουν στα µελλοντικά δρώµενα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι θα τους διατηρήσουν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Σε κάθε περίπτωση, ∆ηµήτρης και Εφη έχουν κοινές πολιτικές καταβολές, µιας και αµφότεροι ήταν στη Νεολαία του Συνασπισµού, µε τον κ. Τζανακόπουλο να ηγείται της οργάνωσης από το 2005 έως το 2010.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.