Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του βρέφους! Τα ανατριχιαστικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί

newsit Το νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη - Τα σοκαριστικά ευρήματα της ...


newsit Το νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη - Τα σοκαριστικά ευρήματα της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού - Έρευνες της αστυνομίας πόρτα πόρτα, στην ευρύτερη περιοχή της Πετρούπολης, αλλά και στο Περιστέρι - Τα δύο σενάρια για τη δολοφονία του παιδιού που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους





Ενδείξεις στα χέρια τους που τους οδηγούν σε ανατριχιαστικά σενάρια που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για το άτυχο βρέφος που βρέθηκε δολοφονημένο και πετάμενο στα σκουπίδια την περασμένη εβδομάδα, στην Πετρούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή και πόρτα πόρτα μεγάλες περιοχές, τόσο στην Πετρούπολη όσο και στο Περιστέρι, καθώς φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους ενδείξεις που τους οδηγούν στις συγκεκριμένες περιοχές.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες εξετάζουν πλέον συγκεκριμένες περιπτώσεις και ενδεχόμενα. Το ένα μάλιστα από αυτά που θεωρούν πως είναι και κυρίαρχο, είναι ιδιαιτέρως ανατριχιαστικό και απάνθρωπο.




Κρύβουν την αρρωστημένη πράξη
Ειδικότερα, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν, είναι η μητέρα του βρέφους να είναι ανήλικη, η οποία είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και μάλιστα από στενό συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του δολοφόνησε τελικά το -λίγων ωρών- μωράκι, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το ανοσιούργημα του.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί φοβούνται πως ίσως και η μητέρα του μωρού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, καθώς όλα δείχνουν πως γέννησε σε κάποιο ιδιωτικό χώρο, σαφώς όχι σε ιατρείο ή κλινική και πλέον της απαγορεύεται να ζητήσει ιατρική βοήθεια, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι ένοχοι του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι αστυνομικοί, καθώς έπειτα από τις ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησαν σε Δημόσια Νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, μαιευτήρια αλλά και ιδιωτικά γυναικολογικά ιατρεία, δεν εντόπισαν το παραμικρό όσον αφορά σε γυναίκα που αντιμετώπισε προβλήματα κατά την διάρκεια της γέννας και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.




Έτσι, λοιπόν, μοιραία καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η μητέρα του άγρια στραγγαλισμένου μωρού, βρίσκεται περιορισμένη σε κάποιο χώρο, σε μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί το ανοσιούργημα.

Το δεύτερο σενάριο
Βέβαια από το “κάδρο” των ερευνών δεν μπορούν οι αστυνομικοί να αποκλείσουν το ενδεχόμενο, η μητέρα του άτυχου βρέφους να είναι άτομο με νοητική στέρηση και επίσης το μωράκι να είναι το αποτέλεσμα της κακοποίησης της γυναίκας, από κάποιο στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Τα σοκαριστικά ευρήματα της ιατροδικαστού
Όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από την ανακάλυψη του πτώματος του μωρού από ρακοσυλλέκτη σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης, το αγοράκι είχε στραγγαλιστεί με αυτοσχέδιο βρόγχο με σχοινί, αλλά και τον ομφάλιο λώρο του, που είχε κοπεί από άτομο που σαφώς δεν είχε γνώσεις ιατρικής. Μάλιστα η πολύπειρη ιατροδικαστής κ. Σουλτάνα Μαριανού που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του μωρού, συγκλονίστηκε από τα ευρήματα, καθώς το παιδάκι είχε δολοφονηθεί αμέσως μετά την γέννησή του και μάλιστα ο δολοφόνος είχε βάλει στο στόμα του βρέφους χαρτοπετσέτες, προκειμένου να μην ακούγεται το κλάμα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.