Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φλέγεται η εφορία στο κέντρο της Λάρισας! Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03.03.2018 στο κτίριο όπου στεγάζεται η Β' εφορία, στην Λάρισα - Η φωτιά καίει ακόμ...

Λάρισα: Φωτιά στην εφορία στο κέντρο της πόλης! [vids, pics] | Newsit.gr

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03.03.2018 στο κτίριο όπου στεγάζεται η Β' εφορία, στην Λάρισα - Η φωτιά καίει ακόμη και μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο - Το κτίριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πατρόκλου και Ρούσβελτ - Δεκάδες πυροσβέστες και πολλά οχήματα παλεύουν με τις φλόγες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο





Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03.03.2018, το κτήριο όπου στεγάζεται η Β’ ΔΟΥ Λάρισας. Το κτίριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πατρόκλου και Ρούσβελτ. Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 05:00 τα ξημερώματα.




Η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ωστόσο η φωτιά είναι μεγάλη κι ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγο!

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας!

Αν και η δημόσια υπηρεσία ήταν κλειστή λόγω της ημέρας, σήμανε συναγερμός. Κι αυτό διότι πολύ κοντά λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κάποια από τα οποία μάλιστα ίσως διατηρούσαν και εύφλεκτα υλικά (σ.σ. φιάλες υγραερίου κλπ).

Οι αρχές παράλληλα απομάκρυναν τους ένοικους στην περιοχή σε απόσταση 200 μέτρων για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί από το πρωί πολύς κόσμος παρακολουθώντας αυτό το απίστευτο θέματα στο κέντρο της Λάρισας!

Σημειώνεται πως η Β’ ΔΟΥ με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό του υπουργείου, θα μετακόμιζε στο εγγύς μέλλον στην Α’ ΔΟΥ στη συνοικία της Φιλιππούπολης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.