Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Αυτό είναι το ΑΚΡΙΒΕΣ σημείο που οι τούρκοι ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ τους Αξιωματικούς μας...!!

Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα ...


Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα στη γέφυρα που δεν χωριζόταν από τον φράχτη....





... οι δύο στρατιωτικοί λόγο των καιρικών συνθηκών αποπροσανατολίστηκαν και εντοπίστηκαν στην παράνομη ζώνη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την Τούρκικη πλευρά, πράγμα που σε άλλες περιπτώσεις λυνόταν επί τόπου, φαίνεται πως αυτή τη φορά το ζήτημα πήρε αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.




Ομως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν την αλήθεια!

Σύμφωνα με το ΓΕΣ και τις ομολογίες τους μπερδεύτηκαν και πέρασαν στο Τουρκικό μέρος εκεί που τελειώνει για λίγο το ποτάμι σχεδόν κάτω από τη γέφυρα.

Σημείο που όπως δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία θέλει τους Ελληνες Στρατιωτικούς να μην μπορούν λόγω του χιονιού να παρατηρήσουν και την ίδια την γέφυρα ώστε να ξέρουν που βρίσκονται επ ακριβώς.

Πράγμα αδύνατον.

Δεν πιστεύει κανείς ότι οι δύο έμπειροι στρατιωτικοί δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν που βρίσκονται σε σχέση με την γέφυρα που ήταν ακριβώς δίπλα.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.