Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ...!!! «Κάποιοι γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια κι έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα» Απίστευτα προκλητικός ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!!

Κλιμακώνει την προκλητική λεκτική αντιπαράθεση με την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλώντας στο Σαγγάριο, όπ...


Κλιμακώνει την προκλητική λεκτική αντιπαράθεση με την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.





Μιλώντας στο Σαγγάριο, όπου το 1921 ανακόπηκε η πορεία του ελληνικού στρατού προς την Άγκυρα, κ. Ερντογάν σημείωσε αιχμηρά πως όσοι θέλουν να «φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους», και να διαβάσουν «κάποιο καλό βιβλίο ιστορίας αντί για παραμύθια».




«Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους […] ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και ότι έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα», είπε.

Η τοποθέτηση Ερντογάν ήλθε στον απόηχο της δήλωσης του Έλληνα ομολόγου του Προκόπη Παυλόπουλου πως εάν χρειαστεί οι Έλληνες θα μιμηθούν τους προγόνους τους και θα σταθούν απέναντι στους Τούρκους.

Ο κ. Ερντογάν υποστήριξε μάλιστα πως τα φυσικά σύνορα της Τουρκίας «είναι διαφορετικά και τα σύνορα της καρδιάς μας». «Η έννοια της Τουρκίας είναι πολύ πιο πέρα από τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα», είπε.

Έστειλε χαιρετισμούς στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε άλλες βαλκανικές μουσουλμανικές κοινότητες εκτός Ελλάδος, όπως στο Σεράγεβο, στα Σκόπια, στην Πρίστινα και στο Μόσταρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.