Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΟΣ...Στην Κάλυμνο...!! «Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος Φρουρός» και τον Υποδέχεται με ΔΑΚΡΥΑ στα μάτια και ΑΠΟΘΕΩΣΗ ο Λαός… ΒΙΝΤΕΟ

. Εντυπωσίασαν τα Στρατιωτικά τμήματα του 5/42 ΣΕ σήμερα, Τετάρτη 7η Μαρτίου 2018, στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο ,στα ...


.
Εντυπωσίασαν τα Στρατιωτικά τμήματα του 5/42 ΣΕ σήμερα, Τετάρτη 7η Μαρτίου 2018, στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο ,στα πλαίσια εορτασμού της 70ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.





Οι φύλακες των νησιών μας Μόνιμοι ,κληρωτοί και Εθνοφύλακες, παρέλασαν με εθνική υπερηφάνεια και με το κεφάλι ψηλά, αποσπώντας το θερμό και αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου ,καθ’ όλη τη διάρκεια της διέλευσης τους, από το χώρο παρέλασης.

Των Τμημάτων που παρέλασαν προηγείτο η ιστορική πολεμική σημαία του 5/42 ΣΕ.

κολουθούσαν μία διμοιρία κληρωτών οπλιτών, μία διμοιρία με οπλίτες και στελέχη με άψογη παραλλαγή και ειδική εκπαίδευση . και δύο Διμοιρίες Εθνοφυλάκων εκ των οποίων η μία έφερε παραλλαγή.

Αξίζουν συγχαρητηρίων τόσο τα στελέχη όσο και οι οπλίτες και εθνοφύλακες που εντυπωσίασαν με τη διέλευση τους,καθώς και στο Διοικητή του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη Αντώνη Μητάφη και στο διοικητή του ΤΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ταγματάρχη(ΠΖ) Αναστάσιο Εξάρχου για την άψογη οργάνωση και εκπαίδευση των τμημάτων που παρέλασαν.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.