Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική υπόθεση στο Βόλο: Ζήτησε να της πάρουν τα παιδιά λόγω φτώχειας!

Η 30χρονη γυναίκα επισκέφθηκε την Εισαγγελία και ζήτησε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της γιατί δεν μπορεί να ...


Η 30χρονη γυναίκα επισκέφθηκε την Εισαγγελία και ζήτησε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της γιατί δεν μπορεί να τα μεγαλώσει







Μια σοκαριστική όσο και περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Βόλο, όπου μια 30χρονη γυναίκα, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, προκειμένου να της ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της, καθώς όπως υποστήριξε δεν μπορεί να τα συντηρήσει.






«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδώσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.
Η νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών για παρόμοιους λόγους, στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια!

Πηγή: thenewspaper.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.