Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε ο συριζαίος δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος

Εργάστηκε επί χρόνια στο Βήμα και στην Αυγή - Είχε εκλεγεί βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας...

Εργάστηκε επί χρόνια στο Βήμα και στην Αυγή - Είχε εκλεγεί βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών





Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος.




Ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε διατελέσει βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2009 έως το 2012. Υπήρξε πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ και πρόεδρος του ΔΣ Left Media στο Κόκκινο.
Για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής σύνταξης και αρθρογράφος στο Βήμα, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Για τον θάνατο του Βασίλη Μουλόπουλου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter: «Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς έναν δικό σου άνθρωπο. Ο Βασίλης ήταν δίπλα μας όλα τα χρόνια της αναγέννησης και της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ. Με την οξυδέρκεια και τη σοφία του, με τη καυστική του πένα και τις ιδέες του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει κοινωνικά πλειοψηφικό το αίτημα για μια βαθιά ριζοσπαστική αλλαγή στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Καλό ταξίδι σύντροφε!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.