Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις» λέει η παροιμία: Η στιγμή που άνδρας μπουγελώνει την Ξένια Σσαμπτσάκ... που πριν καιρό είχε μπουγελώσει τον Ζιρινόφσκι ΒΙΝΤΕΟ

Η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας στις προσεχείς εκλογές, Ξένια Σαμπτσάκ, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στη Μόσχα από έναν άνδρα, ο ο...


Η υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας στις προσεχείς εκλογές, Ξένια Σαμπτσάκ, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στη Μόσχα από έναν άνδρα, ο οποίος την έσπρωξε και την κατάβρεξε με ένα υγρό. Λίγη ώρα αργότερα, το υγρό αποδείχθηκε ότι ήταν νερό.






«Ένας άνδρας μόλις μου επιτέθηκε. Με έσπρωξε κι εγώ έπεσα. Με κατάβρεξε με κάποιο υγρό, ενώ φώναζε «Αυτό για τον Ζιρινόφσκι». Καλέσαμε την αστυνομία», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Σαμπτσάκ.




Τελικά, η αστυνομία ανέφερε ότι συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη. Υπενθυμίζεται πως η Σαμπτσάκ πέταξε ένα ποτήρι νερό στον ακροδεξιό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής μονομαχίας, την προηγούμενη εβδομάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.