Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! Η Τουρκία εκπαιδεύει τζιχαντίστριες για τη μάχη στην Αφρίν - ΒΙΝΤΕΟ - Διαδώστε σε όλον τον ΚΟΣΜΟ...!!

Το ΑΚΡ εκπαιδεύει κουρδισσες τζιχαντίστριες για να πάρουν μέρος στην επιχείρηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Άφριν. Σύμφωνα με ...



Το ΑΚΡ εκπαιδεύει κουρδισσες τζιχαντίστριες για να πάρουν μέρος στην επιχείρηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Άφριν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του ιστότοπου sendika62 οι γυναίκες εκπαιδεύονται για να πάρουν μέρος στην επιχείρηση της Τουρκίας στην Άφριν.




Οι γυναίκες αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι Κούρδισσες και θα πολεμήσουν εντός των τάξεων του ÖSO.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε σε ιστοσελίδα των τζιχαντιστών, διακρίνονται περίπου 30 γυναίκες καλυμμένες πλήρως από την κορυφή ως τα νύχια, με αυτόματα όπλα και σημαίες της Τουρκίας καθώς και μια σημαία του ÖSO. Στο βίντεο μια εκ των γυναικών διαβάζει την ιδρυτική τους ανακοίνωση, προσθέτοντας πως ¨Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το Άφριν¨.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα η κίνηση του ΑΚΡ είναι μια προπαγανδιστική κίνηση κατά των Γυναικείων Μονάδων Άμύνης (YPJ) που κατέστησαν σύμβολο του αγώνα κατά του ΙΚ στην Συρία. onalert.gr



Με πληροφορίες απο tourkikanea, sendika62

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.