Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... Τραγωδία στη Νέα Υόρκη - Καρέ καρέ η συντριβή ελικοπτέρου - Πέντε οι νεκροί - Σώθηκε ο πιλότος - Εικόνες ντοκουμέντο

Αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη. Ελικόπτερο με έξι επιβαίνοντες συνετρίβη στο Ιστ Ρίβερ. Σώθηκε μόνο ο πιλότος. Η συντρ...

Νέα Υόρκη: Συνετρίβη ελικόπτερο – Video ντοκουμέντο | Newsit.gr

Αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη. Ελικόπτερο με έξι επιβαίνοντες συνετρίβη στο Ιστ Ρίβερ. Σώθηκε μόνο ο πιλότος.






Η συντριβή έχει καταγραφεί καρέ καρέ σε εικόνες ντοκουμέντο που κόβουν την ανάσα. Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Υόρκη όταν το ελικόπτερο άρχισε να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη στα νερά του ποταμού.




Είναι άγνωστη, μέχρι στιγμής, η αιτία που προκάλεσε το δυστύχημα. Η τελευταία ενημέρωση των αρχών, όπως μεταδίδει το Associated Press, είναι πως πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Μοναδικός επιζών, ο πιλότος.

Η FAA, η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι το ελικόπτερο, ένα Eurocopter AS350, συνετρίβη κοντά στο βόρειο άκρο του Ρούζβελτ Άιλαντ περί τις 19:00 και αναφέρθηκε ότι βρίσκεται αναποδογυρισμένο μέσα στο νερό στο Ιστ Ρίβερ. Η υπηρεσία πρόσθεσε ότι διενεργεί έρευνα.

Δείτε το βίντεο με την πτώση του ελικοπτέρου!










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.