Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ...!!! Διακόπτεται επ΄αόριστον το πρωτάθλημα...!!!

«Η κυβέρνηση εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει μάχες για να εξυγιάνει τον χώρο του ποδοσφαίρου… Μένουν πολλά να γίνουν, αλλά δε θα επιτρέψουμε...


«Η κυβέρνηση εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει μάχες για να εξυγιάνει τον χώρο του ποδοσφαίρου… Μένουν πολλά να γίνουν, αλλά δε θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και δε θα γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος. Το σημαντικό είναι οι κανόνες έναντι όλων. Γι΄αυτό και αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και δε θα ξαναξεκινήσει αν δεν υιοθετηθεί ένα κοινό πλαίσιο. Πάμε σε επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλειάδης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.




Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού «Grexit», επισήμανε ότι «τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του». Όπως είπε εξάλλου, υπάρχει συνεχής επαφή με την UEFA.




Σημειώνεται, πως νωρίτερα το πρωί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ένοπλου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, επειδή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το επιβαρυντικό για τον Ιβάν Σαββίδη φύλλο αγώνα

Εξάλλου, μετά τις 2.30 το βράδυ της Κυριακής ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης και οι βοηθοί του αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας, συντάσσοντας το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας διαιτητής, μεταξύ άλλων έκανε αναφορά σε:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει».

«Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ».

Σε ό, τι αφορά στο σκορ ο Γιώργος Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά τον... πρόλαβε η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη και τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-0.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.