Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκάλα επισμηναγός του ΝΑΤΟ στέλνει στα... κάγκελα τον Ερντογάν

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μια απόφαση του νατοϊκού αρχηγείου να προάγει σε ανώτερο βαθμό την Τουρκάλα επισμηναγό, Ebru Nilhan, η οποία υπ...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια απόφαση του νατοϊκού αρχηγείου να προάγει σε ανώτερο βαθμό την Τουρκάλα επισμηναγό, Ebru Nilhan, η οποία υπηρετεί στο ΝΑΤΟ ,εξόργισε την Άγκυρα που την χαρακτήρισε σκάνδαλο ενώ όπως αναφέρεται έχει εξοργίσει και προσωπικά τον ίδιο τον Ερντογάν.







Η Τουρκάλα αυτή επισμηναγός την περασμένη χρόνοι σε μια άσκηση του ΝΑΤΟ στην Νορβηγία είχε χαρακτηρίσει τον Ερντογάν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν δικτάτορα και τον είχε κατηγορήσει για συνηχείς διώξεις και συλλήψεις στο τουρκικό στράτευμα.




Η Ebru Nilhan στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στην αεροπορική βάση του Πολεμικού Ναυτικού στο Kocaeli, ενώ είχε κάνει και στην Γενική Γραμματεία της Ναυτικής Διοίκησης του Bozkurt και όπως αναφέρεται γνωρίζει πάρα «πολλά» για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Η επισμηναγός έχει κατηγορηθεί για κατασκοπεία και σαν προσκείμενη στον Φετουλάχ΄Γκιουλέν και για τον λόγο αυτό έχει καταδικαστεί ερήμην από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης σε πέντε χρόνια κάθειρξη. Σήμερα ζει μόνιμα εξόριστη στην Γερμανία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.