Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"Πεισματάρηδες" Αμεσοδρασίτες πήδηξαν ακόμα και από ταράτσα για να συλλάβουν κακοποιούς

Φιλότιμο, Εργατικότητα και Αφοσίωση στο καθήκον τους Αυτά θα λέγαμε πως είναι τα τρία συστατικά που συνθέτουν τα μάχιμα στελέχη της Ε...


Φιλότιμο,

Εργατικότητα και

Αφοσίωση στο καθήκον τους

Αυτά θα λέγαμε πως είναι τα τρία συστατικά που συνθέτουν τα μάχιμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ..





Αυτή τη φορά ο λόγος για δύο πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης, που σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις Γεωργιανούς κακοποιούς με πολύ κακές διαθέσεις ...



Το χρονικό της σύλληψης




Εχθές τα ξημερώματα, στις 04:40 δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης αφού ενημερώθηκαν για περιστατικό απόπειρας διάρρηξης σε μονοκατοικία στον Υμηττο Αττικής, προσέγγισαν άμεσα το σημείο.

Για να καταφέρουν να βρουν τους επίδοξους δράστες οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν επίμονες αναζητήσεις. Ταχύτατα εισήλθαν σε κοινόχρηστο χώρο διπλανής μονοκατοικίας και διαπίστωσαν ότι οι τρεις Γεωργιανοί ήταν κρυμμένοι στην ταράτσα της διπλανής οικίας.

Άμεσα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πήδηξαν στην ταράτσα και συνέλαβαν τους διαρρήκτες των οποίων η τύχη είχε ... κυριολεκτρικά τελειώσει!

Το περιστατικό όμως δεν τελειώνει εδώ αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τέταρτο δράστη (επίσης Γεωργιανής καταγωγής), ο οποίος περίμενε τους "συνεργάτες" του σε κοντινό σημείο μέσα σε όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, στην κατοχή των δραστών βρέθηκε πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων, γάντια, σκουφιά, καπέλα ακόμα και φουλάρια.

Το όχημα τους κατασχέθηκε και την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.