Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΡΕ... Κλαίγοντας ο Μουζάλας ευχαρίστησε τον Στρατό και την Αστυνομία που έχουν γίνει ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ των ΛΑΘΡΟ...

«Έσπασε» ο Γιάννης Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Ο απερχόμενος υπουργός εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την επιλογή Βίτ...




«Έσπασε» ο Γιάννης Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Ο απερχόμενος υπουργός εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την επιλογή Βίτσα ενώ ευχαρίστησε την κυβέρνηση. Ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Τόσκα.





Μη μπορώντας να διαβάσει από τη συναισθηματική φόρτωση, ο κ. Μουζάλας είπε: «είχα διάφορα γραμμένα... χέσ' τα δεν μπορώ» και συνέχισε την ομιλία του χωρίς να «συμβουλευτεί» το χαρτί του.




Σχολιάζοντας τον αντικαταστάτη του στο υπουργείο Μεταναστευτικής επιλογής, Δημήτρη Βίτσα είπε:

«Ο Δημήτρης Βίτσας δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού».

Σχολιάζοντας την επιλογή Βίτσα εκτίμησε ότι θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό ενώ εξήρε το ρόλο του στρατού στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τον κ. Τόσκα, προσωπικά.

Τέλος με θερμά λόγια μίλησε ο κ. Μουζάλας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ που όπως είπε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό , εκείνος έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος. «Χωρίς αυτήν δεν θα τα είχαμε καταφέρει ούτε σαν Ελλάδα ούτε σαν Ευρώπη», σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.