Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απλή μετάδοση της είδησης της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τα τουρκικά ΜΜΕ...

Πιο χλιαρή μετάδοση είδησης δεν γίνεται. Ο λόγος για τα τουρκικά ΜΜΕ και τα όσα μεταδίδουν μετά την σύλληψη των δυο ελλήνων στρατιωτικών...

Τουρκικά ΜΜΕ: Απλή μετάδοση της είδησης της σύλληψης των δυο ελλήνων στρατιωτικών | Newsit.gr

Πιο χλιαρή μετάδοση είδησης δεν γίνεται. Ο λόγος για τα τουρκικά ΜΜΕ και τα όσα μεταδίδουν μετά την σύλληψη των δυο ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο από τους τούρκους όταν οι δικοί μας έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της κακοκαιρίας.






Η Daily Sabah στην αγγλική της έδκδοση περιγράφει το περιστατικό και αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο να χάσει κανείς τον προσανατολισμό του στα σύνορα αφού παρά το γεγονός ότι υπάρχει φράχτης στον μεγαλύτερο μέρος τους υπάρχει και περιοχή με δάσος που δεν είναι ευδιάκριτα τα όρια κοντά στις Καστανιές.




Υπενθυμίζει όπως και η αγγλική έκδοση της Hurryiet παρά το γεγονός ότι είναι χώρες συμμαχοι του ΝΑΤΟ οι σχέσεις ανάμεσα σρην Ελλάδα και την Τουρκία περνούν διάφορες κρίσεις τόσο για το θέμα της οριοθέτησης των συνόρων στο Αιγαίο, όσο και για το Κυπριακό.

Η Hurryiet θυμίζει και το περιστατικό στα Ίμια αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αρνούνται να στείλουν στην Τουρκία εκείνους που έφυγαν προκειμένου να μην συλληφθούν και κατηγορούνται για το πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.