Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το απόγευμα... Από το Προξενείο μας στην Αδριανούπολη μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στους δυο στρατιωτικούς

Τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης συνάλλαγμα και ρούχα, παρέλαβαν το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του ΟnAlert, οι δυο στρα...


Τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης συνάλλαγμα και ρούχα, παρέλαβαν το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του ΟnAlert, οι δυο στρατιωτικοί που κρατούνται στις κλειστές φυλακές Ανδριανούπολης. 




Υψηλόβαθμη πηγή ανέφερε ότι αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους και παράλληλα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κρίσιμη δίκη της Δευτέρας.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά τους η Ελληνίδα Πρόξενος στην Ανδριανούπολη, κα. Σωτηρία Θεοχαρίδη η οποία έχει αναλάβει και τον απαραίτητο συντονισμό με τις δυο νομικούς που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της εκπροσώπησής τους στην ακροματική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση η ίδια πηγή ενημέρωσης ανέφερε ότι οι δυο στρατιωτικοί είχαν λάβει σαφείς οδηγίες για τον περίπολο από τον ίδιο τον επικεφαλής της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας "Ρίμινι".

Υπενθύμιζε όμως εμφατικά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν αλλά και το ιδιόμορφο ανάγλυφο της περιοχής. Παρέπεμπε δε στην κατάθεση των δυο στρατιωτικών που είδε το φως της δημοσιότητας από τουρκικά σύμφωνα με την οποία οι δυο στρατιωτικοί επισήμαναν ότι: «Εμείς επ’ ουδενί παραβιάσαμε τα σύνορα με κακό σκοπό ή σκόπιμα. Ακολουθήσαμε κάποια ίχνη παπουτσιών νομίζοντας ότι είναι παράνομοι μετανάστες. Τα ακολούθησα και τράβηξα φωτογραφίες με το τηλέφωνο που μας έδωσε ο στρατός."

Και είχε διευκρινίσει ο νεαρός ανθυπολοχαγός: "Σκοπός μου ήταν να τις δείξω στους ανωτέρους μου. Εμείς όταν είδαμε τα ίχνη των παπουτσιών ακριβώς στο διπλανό δρόμο όπου κάναμε περιπολία καταλάβαμε ότι δύο άτομα πατούσαν στα ίδια ίχνη.Μετά αντιληφθήκαμε ότι τα ίχνη των παπουτσιών άλλαξαν πορεία. Όταν μετά είδαμε λεκέδες από κίτρινα ούρα, προσπαθήσαμε να κινηθούμε γρήγορα για να τους συλλάβουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.