Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο...!!! Ένταλμα κατά του Ιβάν Σαββίδη – Αναζητούνται κι άλλοι τέσσερις

Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα - Το ένταλμα κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκδόθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Αφ...


Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα - Το ένταλμα κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκδόθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Αφορά στην εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο όχι στο γεγονός ότι οπλοφορούσε - Τι αναφέρει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα







Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το ντέρμπι της ντροπής στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ και μετά από… τρεις ώρες αποφασίστηκε να «τελειώσει» με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων αλλά θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Όλα αυτά ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα και αναζητείται ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» Ιβάν Σαββίδης.




Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12.03.2018) έγινε γνωστό ότι έχει εκδοθεί ένταλμα αναζήτησης στα πλαίσια του αυτοφώρου κατά του Ιβάν Σαββίδη και ακόμη τεσσάρων ατόμων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας και παράνομη εισβολή σε αθλητικό χώρο.

Σημειώνεται ότι στο ένταλμα, δεν υπάρχει αναφορά στο ζήτημα του όπλου διότι το κατέχει νόμιμα και δεν το έβγαλε από την θήκη του.

Προανάκριση
Σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη γίνεται προανάκριση ανέφεραν, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος.

Για το πλημμέλημα αυτό, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.