Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβούνται για τη ζωή της μητέρας! Νέα στοιχεία για την φρικιαστική δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη!

Το νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της 26ας Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη - Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο...


Το νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια το μεσημέρι της 26ας Φεβρουαρίου 2018, στην Πετρούπολη - Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν κρύβεται η μητέρα πίσω από τη δολοφονία του νεογέννητου - Ξεπερνούν τις 100 οι πληροφορίες που έχουν δώσει πολίτες στην Αστυνομία για την υπόθεση - Έρευνες σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό της μητέρας και του δράστη
Το χαρακτήρα του κατεπείγοντος έχουν λάβει πια οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, που γέννησε το αγοράκι, το οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένο και πεταμένο στα σκουπίδια, σε ένα κάδο στην περιοχή της Πετρούπολης.





Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την αποκάλυψη του ανθρώπου, που προέβη σε αυτή την ανίερη πράξη, εκφράζουν έντονους φόβους για την ζωή της μητέρας του βρέφους. Κι αυτό, διότι από τις ενδείξεις που έχουν πλέον στα χέρια τους, είναι βέβαιοι πως η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει κίνδυνο για την ζωή της, είτε για λόγους υγείας, είτε γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να την βγάλουν από την μέση οι άνθρωποι που στραγγάλισαν το μωρό.




Άλλωστε οι αστυνομικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μητέρα του βρέφους δεν είναι αυτή που έκοψε το νήμα ζωής του παιδιού, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο μάλιστα είχε βάλει στο στόμα του μωρού πολλές χαρτοπετσέτες, προκειμένου να μην ακούγεται το κλάμα του.

Σε διαμέρισμα η δολοφονία
Το γεγονός αυτό οδηγεί τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η δολοφονία σημειώθηκε ενδεχομένως σε κάποιο διαμέρισμα και ο δολοφόνος έβαλε τις χαρτοπετσέτες στο στόμα του παιδιού, για να μην ακούσουν οι υπόλοιποι ένοικοι το κλάμα του. Ιδιαίτερα, κατά την διάρκεια του στραγγαλισμού του με αυτοσχέδιο βρόγχο, αλλά και των ομφάλιο λώρο του.

Επεκτείνονται οι έρευνες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί τουλάχιστον 100 σοβαρές πληροφορίες από πολίτες, που τους οδήγησαν μέχρι και την Κρήτη, για να πραγματοποιήσουν έρευνες, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάτι το σχετικό.

Πλέον, έχουν ερευνήσει σχεδόν πόρτα – πόρτα ολόκληρη την Πετρούπολη και τις γύρω περιοχές, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε περιοχές όπως το Ίλιον, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ακόμα και σε περιοχές των Βορείων Προαστίων. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν εντοπίσει ίχνη, ούτε της μητέρας του αδικοχαμένου βρέφους, ούτε και τους ανθρώπου που του έκοψε το νήμα της ζωής.




Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κοινού, όσον αφορά στην ροή των πληροφοριών, έστω κι αν οι περισσότερες αποδεικνύεται πως δεν έχουν σχέση. “Καλό θα είναι οι πολίτες να συνεχίσουν την ροή των πληροφοριών. Κάποια στιγμή θα έρθει και η πληροφορία η σωστή και θα οδηγήσουμε τους ενόχους της ειδεχθούς πράξης στην Δικαιοσύνη”, λέει με νόημα στο Newsit.gr, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.