Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία βομβαρδίζει στην Αφρίν και οι Κούρδοι χτυπούν σε τουρκικό έδαφος

militaire: Η Τουρκία απάντησε με αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Αφρίν σκοτώνοντας 36 μαχητές που ανήκαν στις δυνάμεις της Συρίας, οι οποίε...


militaire: Η Τουρκία απάντησε με αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Αφρίν σκοτώνοντας 36 μαχητές που ανήκαν στις δυνάμεις της Συρίας, οι οποίες πολεμούν στο πλευρό των Κούρδων. Την πληροφορία μεταδίδει το BBC, το οποίο αναφέρει ότι οι Τούρκοι βομβάρδισαν στρατόπεδο στην Κάφρ Τζίνα στη βόρεια Συρία.





Η αεροπορική επιδρομή ήρθε ένα 24ωρο μετά από μία από τις πιο αιματηρές ημέρες για τουρκικά στρατεύματα από τότε που άρχισαν την επίθεση στη βόρεια Συρία τον Ιανουάριο.




Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε μάχες στην Αφρίν.

Το BBC αποκαλύπτει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δήλωσε ότι οι Κούρδοι μαχητές χρησιμοποιούν σήραγγες για να εισβάλουν στην Τουρκία και να κάνουν επιθέσεις. Σε άλλη περίπτωση τουρκικό ελικόπτερο που στάλθηκε για να διασώσει τραυματίες χτυπήθηκε και έπρεπε να γυρίσει στη βάση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC η καλύτερη λύση για την Τουρκία θα ήταν να υπάρξει μία συμφωνία που θα επέτρεπε στην κυβέρνηση της Συρίας να αναλάβει τον έλεγχο της περιοχής. Μια συμφωνία που θα επέτρεπε στην Τουρκία να απεμπλακεί από ένα πεδίο μάχης στο οποίο δεν μπορεί ολοκληρωτικά να κερδίσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.