Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα κατακτήσουμε και την Ιερουσαλήμ», φώναζε κυβερνήτης του Ερντογάν, κραδαίνοντας γιαταγάνι!

thecaller O εθνικιστικός παροξυσμός, που έχει καλλιεργηθεί στην Τουρκία, με ευθύνη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλά κρατεί κ...


thecaller O εθνικιστικός παροξυσμός, που έχει καλλιεργηθεί στην Τουρκία, με ευθύνη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλά κρατεί και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις δηλώσεις του ίδιου του… σουλτάνου» αλλά και άλλων πολιτικών της γειτονικής χώρας.





Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κυβερνήτης της Καισαρείας Νετσατί Σεντούρκ, που κραδαίνοντας ένα γιαταγάνι στο ένα χέρι και ένα μεγάφωνο στο άλλο βγήκε στο μπαλκόνι του κυβερνείου και απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί αναφώνησε πως «θα μπούμε στη Μοσούλη και στην Ιερουσαλήμ», σύμφωνα με δημοσίευμα του haberturk.




«Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα κατακτήσουμε τη Μανμπίτζ, τη Μοσούλη και την Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Νετζατί Σεντούρκ.Ο Σεντούρκ μάλιστα σήκωσε ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους το σπαθί Ζουλφικάρ, που αποτελεί αναπαράσταση του σπαθιού του Αλί, που είναι ένα σημαντικό σύμβολο για τους Αλαουίτες. Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε σε τελετή νεολαίας, με αφορμή την επέτειο των θυμάτων από την επίθεση στην Καλλίπολη το 1915.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.