Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΗ απειλή ΠΟΛΕΜΟΥ απ΄το σκυλί του Ερντογάν, Μπουλούτ: Πατήστε στα Ίμια και θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου!

Ξαναχτύπησε ο πολεμοχαρής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν. Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μίλησε και πάλι στην τουρκική τηλεόραση και μετά τις απειλές για ...


Ξαναχτύπησε ο πολεμοχαρής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν. Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μίλησε και πάλι στην τουρκική τηλεόραση και μετά τις απειλές για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο, έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος.






Ο Γιγκίτ Μπουλούτ, ο άνθρωπος που συμβουλεύει τον Ερντογάν εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας συντηρώντας ένα πολεμικό κλίμα την ώρα που δυο έλληνες στρατιωτικοί δικάζονται από τουρκικό δικαστήριο.




Στις νέες δηλώσεις του ο Μπουλούτ είπε: «Δοκιμάστε την αποφασιστικότητά μας. Προκαλούμε την Ελλάδα να πατήσει πόδι στα Ίμια. Αν συμβεί αυτό, εμείς θα τα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου από την στιγμή που θα δώσει εντολή ο Ερντογάν».

Την Κυριακή ο Μπουλούτ απειλούσε με χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο αν γίνει έρευνα ή εξόρυξη που εκείνος δεν εγκρίνει για φυσικό αέριο. «Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό», κατέληξε το… παραλήρημα ο Μπουλούτ!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.