Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απ΄τη λεμονιά σκαρφάλωσαν, μπηκαν στο σπίτι, της πήραν τα κλειδιά κι έφυγαν με το αυτοκίνητο σα νοικοκυραίοι! ΣΟΚ για νοσηλεύτρια στο Χαλάνδρι - ΒΙΝΤΕΟ

Η άτυχη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι ξύπνησε μετά από ώρες και διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν εισβάλει στο χώρο της - Ανέβηκαν σ...

Η άτυχη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι ξύπνησε μετά από ώρες και διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν εισβάλει στο χώρο της - Ανέβηκαν στο μπαλκόνι μέσω μίας λεμονιάς






Απίστευτο περαστικό συνέβη την Τρίτη το απόγευμα στο Χαλάνδρι, όταν κλέφτες μπήκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Επιδαύρου 30 και κατάφεραν να πάρουν την τσάντα της 38χρονης ιδιοκτήτριας και να διαφύγουν με το αυτοκίνητό της χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.




Όπως περιγράφει στο protothema.gr η άτυχη νοσηλεύτρια, ήταν μια φυσιολογική ημέρα καθημερινής ρουτίνας, μόλις είχε σχολάσει από την εργασία της και είχε μπει στο σπίτι της, περίπου στις τρεις και μισή το μεσημέρι.

«Επέστρεψα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και έπεσα να ξεκουραστώ. Είμαι νοσηλεύτρια και δούλευα βάρδιες και για αυτό ήμουν πολύ κουρασμένη. Το περιστατικό συνέβη μεταξύ πέντε και οκτώ το απόγευμα. Σηκώθηκα λοιπόν στις οκτώ και μισή περίπου και είδα ότι μου έχουν σπάσει την πόρτα της κουζίνας και καταλαβαίνω ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι» είπε μεταξύ άλλων η κ. Μαρία.


Αφού μπήκε μέσα στο σπίτι της, ακούμπησε την τσάντα της στην τραπεζαρία και δίπλα σε αυτήν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, του οποίου το δάνειο ακόμα δεν έχει ακόμα εξοφλήσει και πήγε να ξαπλώσει.




«Ανέβηκαν από κάτω με μια καρέκλα και με βοήθεια από τη λεμονιά κρατηθήκαν και μπήκαν στο διαμέρισμα. Και κατέβασαν την δική μας σκαλίτσα κάτω για να φύγουν. Έσπασαν την πόρτα στα σημεία που είχε σύρτες και έτσι μπήκαν μέσα. Εγώ δεν άκουσα τίποτα, ούτε σπάσιμο και πήραν την τσάντα μου μέσα από την τραπεζαρία την οποία είχα αφήσει π0α΄νω στο τραπέζι και το κλειδί του αυτοκινήτου μου με το οποίο και έφυγαν… κανονικότατα» ανέφερε απογοητευμένη για αυτό που της συνέβη.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα έγιναν την ώρα που εκείνη κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα της, όταν σηκώθηκε, περίπου στις οκτώ και μισή, έπαθε ένα ξαφνικό σοκ αντικρίζοντας την πόρτα της κουζίνας παραβιασμένη και την τσάντα της να λείπει από την τραπεζαρία.

«Μεγάλο θράσος, δεν πρέπει να κάθισαν πολύ ώρα. Το αυτοκίνητο το είχα παρκάρει έξω από την γκαραζόπορτα… πήραν το ηλεκτρονικό κλειδί, που με το κλακ άνοιξε το αυτοκίνητο και έφυγαν» τόνισε.

Αμέσως ειδοποίησε την Άμεση Δράση και συνειδητοποίησε την στιγμή εκείνη ότι οι κλέφτες πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το ως μέσω διαφυγής.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.