Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!! Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση στο Λυκαβηττό για να της πάρουν την τσάντα

Επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν γυναίκα στέλεχος πολιτικού κόμματος χθες το βράδυ στον Λυκαβηττό για να της αρπάξουν την τσάντα. Ένα ακόμη ά...

Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση στο Λυκαβηττό για να της πάρουν την τσάντα

Επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν γυναίκα στέλεχος πολιτικού κόμματος χθες το βράδυ στον Λυκαβηττό για να της αρπάξουν την τσάντα. Ένα ακόμη άγριο περιστατικό που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι στην Αθήνα του 2018, η εγκληματικότητα «χτυπάει κόκκινο», σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγα λεπτά μετά τις 20:30.




Η 33χρονη, που είναι στέλεχος πολιτικού κόμματος, επέστρεφε στο σπίτι της στον Λυκαβηττό. Βρισκόταν στην οδό Δαφνομηλης όταν ένας περίεργος άνδρας πετάχτηκε μπροστά της, της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα και άρχισε να τη γρονθοκοπά.

Η γυναίκα σωριάστηκε στην άσφαλτο και ο δράστης με την τσάντα στα χέρια, της επιτέθηκε και πάλι ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος και της έριξε γροθιές για να της αρπάξει το κινητό.

Με λεία την τσάντα της γυναίκας στην οποία υπήρχε το πορτοφόλι της, έγγραφα αλλά και η κάρτα στη Βουλή, χάθηκε στα στενά του Λυκαβηττού.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πίσω από τη χθεσινή επίθεση κρύβεται η συμμορία που πριν μερικές ημέρες είχε στήσει καρτέρι στον ίδιο δρόμο του Λυκαβηττού και λήστεψε με μαχαίρι νεαρό φαντάρο αρπάζοντας του και την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.