Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... Τούρκοι στρατιωτικοί, δουλέμποροι στο Αιγαίο! Τους πιάναμε και τους αφήναμε να φύγουν!

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν που οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει Τούρκους στρατιωτικούς που ήταν διακινητές παράνομων με...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τούρκοι στρατιωτικοί, δουλέμποροι

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν που οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει Τούρκους στρατιωτικούς που ήταν διακινητές παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο! 





Στο Militaire.gr έχουν φθάσει μηνύματα από αναγνώστες στρατιωτικούς που είχαν εμπλακεί σε τέτοιες υποθέσεις. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ΕΠΥ Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος γράφει:




“Πριν αρκετά χρόνια το 1998 ,υπηρετώντας στις Ειδικές Δυνάμεις ως ΕΠΥ, μετείχα σε αποστολή στο Φαρμακονήσι, μια από τις πολλές φορές που βρέθηκα εκεί.

Ξημερώματα συλλαβαμε λαθρομετανάστες που έφτασαν από την Τουρκία και παράλληλα συλλάβαμε και τους Τούρκους λαθρέμπορους.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των διακινητών ήταν ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του τουρκικού ναυτικού. Ζητήθηκε από τις αρχές να κρατηθεί ως κατάσκοπος λόγω της ιδιότητας του. Τελικά μάθαμε στο νησί ότι η ελληνική πλευρά για να αποφύγει όποια κατάσταση, παρέδωσε τους 2 λαθρεμπορους στα διεθνή ύδατα σε τουρκική τορπιλακατο. Χωρίς να μαθευτεί ποτέ και πουθενά!!! Τωρα Τι κάνουμε;”

Τι να απαντήσεις στο ερώτημα; Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα έχουν κρατήσει κάποια βάση δεδομένων όλων αυτών των περιπτώσεων. Γιατί δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο. Ίσως θα ήταν σκόπιμο, τα στοιχεία αυτά να δοθούν με κάποιο τρόπο στη δημοσιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.