Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ.... Ερντογάν για Αφρίν: Θα είμαι πρώτος στη μάχη, όταν γίνει η επιστράτευση

Στην πρώτη γραμμή δηλώνει ότι θα βρεθεί ο πρόεδρος της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου. «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στ...

Ερντογάν για Αφρίν: Θα είμαι πρώτος στη μάχη, όταν γίνει η επιστράτευση | Newsit.gr

Στην πρώτη γραμμή δηλώνει ότι θα βρεθεί ο πρόεδρος της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου. «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε κομματικό συνέδριο του ΑΚΡ (Κόμμα Δημοκρατίας και Ανάπτυξης) στη Μερσίνη.





«Συνεχίζουμε στο Αφρίν… Το πρωί είχαμε ''εξουδετερώσει'' 3.197 τρομοκράτες. Θέλανε να δημιουργήσουν ένα τρομοδιάδρομο εδώ… Είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, είπαμε ''κάνετε λάθος'', αλλά δεν μας άκουσαν» είπε. «Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε.




Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, το Αφρίν θα «παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του» καθώς 850 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι υπό τουρκικό έλεγχο. «Στόχος είναι να φτάσουμε τα 2.000 χλμ. υπό τον έλεγχό μας (…) κάνουμε εκκαθάριση» τρομοκρατών» σημείωσε. Ο Ερντογάν προέτρεψε τους Τούρκους να είναι ενωμένοι, λέγοντας ότι έτσι η Τουρκία μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων, από βορειοανατολικό άκρο της πόλης Αφρίν

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ομάδες των ανταρτών από την Συρία, που τις υποστηρίζουν βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την πόλη Αφρίν στα βόρεια της Συρίας, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο τουρκικός στρατός και οι ανταρτικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το βορειοανατολικό άκρο της πόλης Αφρίν κι έξι χιλιομέτρων από το βόρειο σύνορό της, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.