Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ! Συνθήματα έξω απ’τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

thestival.gr: Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, την ώρα που στα γραφεία της Superleague εκδικάζεται η...


thestival.gr: Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, την ώρα που στα γραφεία της Superleague εκδικάζεται η υπόθεση για την ματαίωση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και... στάση έξω απ' τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει το “thestival.gr” οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, για να διαμαρτυρηθούν για όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (25/2) στην Τούμπα με την μη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.





Στο σημείο βρέθηκαν και ορισμένοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να εκφράσουν επίσης την αντίθεσή τους για όσα έγιναν. Όλα αυτά, υπό την ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.




Στη συνέχεια, οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» ξεκίνησαν πορειά διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πορεία σταμάτησε για λίγο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οπαδοί άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα κατά της Αθήνας, του Πειραιά και του Ολυμπιακού.
Έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος παρατάχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις… ΠΑΟΚ
Και όλα αυτά, την ώρα που στα γραφεία της Superleague εκδικάζεται η υπόθεση για την ματαίωση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.