Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής: «Έχουν» τους δράστες! Τι προβληματίζει την αστυνομία

Στις 26 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα, εξερράγη στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής μία χειροβομβίδα. Για την ακρίβεια η χειροβομβίδα εξερράγ...


Στις 26 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα, εξερράγη στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής μία χειροβομβίδα. Για την ακρίβεια η χειροβομβίδα εξερράγη περίπου 30 μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα, στη διασταύρωση των οδών Συβρισσαρίου και Φιλολάου.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ένας οδηγός ταξί. Στην 1η του Μάρτη η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση. Τότε το newsit.gr είχε αποκαλύψει ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δυο δράστες.





Οι δράστες και η ανησυχία της ΕΛΑΣ



Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το βίντεο και τόσο από τα σωματότυπους όσο και από τα χαρακτηριστικά της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχουν καταλήξει σε δυο συγκεκριμένα άτομα.

Πρόκειται για άτομα που κινούνται στον Αντιεξουσιαστικό χώρο και έχουν ενεργό δράση σε διάφορες καταλήψεις στα Εξάρχεια. Όσον αφορά την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για… μπαχαλάκηδες και όχι οργάνωση! Ωστόσο, αυτό που τους ανησυχεί είναι το γεγονός πως έχουν πρόσβαση σε… εξοπλισμό!

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.